INFORMAȚII DESPRE NOI

CONTACTAȚI-NE PENTRU ORICE ÎNTREBARE

În cazul în care secțiunea "Întrebări frecvente" nu a reușit să vă ajute, sau sunteti interesat sa distribuiti produsele nosatre, vă invităm să ne trimiți un mesaj folosind formularul de contact de mai jos și vom reveni cu un răspuns cât mai curând.

Este important să completati câmpurile marcate cu * astfel încât să putem să vă oferim asistență. Mulțumim!

  INFORMAȚII DE CONTACT

  Vizitați-ne

  Bulevardul Cloșca nr.85
  Loc. Satu Mare
  Jud. Satu Mare
  Romania

  + 40 743 761 253

  contact@arabellmil.com

  Orar

  Luni – Vineri: 09.00 – 17.00

  Sâmbăta: 09 – 14

  Duminica: Închis

  ÎNTREBĂRI DE INFORMARE

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Ne străduim să vă expediem comanda în termen de 24 de ore. În Romania, cele mai multe comenzi ajung în termen de 1-4 zile lucrătoare, dacă toate articolele comandate sunt în stoc. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să luați legătura cu noi și vom face tot posibilul să vă ajutăm. Pentru destinațiile in alte tari Europene, ar putea dura până la 10 zile lucrătoare atunci când alegeți livrarea standard și 48-72 de ore pentru livrarea expresă. Vă rugăm să folosiți un număr de telefon de contact valabil pentru compania de transport.

  Nu. Puteți face cumpărături ca invitat și nu trebuie să vă înregistrați pentru un cont, dar vă sugerăm să creați unul, deoarece va accelera procesul de verificare data viitoare. În plus, dacă vă înregistrați, veți avea acces la oferte și promoții exclusive.

  Vă rugăm să introduceți o adresă de livrare validă pentru a accesa opțiunile noastre complete de livrare.

  Comenzile se livrează pe întreg teritoriul României.
  Coletele sunt livrate prin intermediul SamdeDay. Timpul de livrare este de 1 – 4 zile lucrătoare. Costul de livrare este de 20,00 RON (Plata online/Transfer Bancar) / 23,90 RON (Plata la livrare), iar pentru comenzile de minim 300 de RON transportul este gratuit. De asemenea, în timpul anumitor campanii limitate livrarea poate fi gratuită.
  După ce comanda a fost trimisă, veți primi un număr de urmărire al coletului AWB. Curierul va încerca livrarea de două ori, iar în cazul în care livrarea nu se poate efectua, coletul va fi returnat în depozitul nostru.
  Costurile de expediere depind si de greutatea produselor. Puteți verifica costurile de livrare pe site-ul nostru atunci când introduceți adresa dvs.
  Vă rugăm să folosiți un număr de telefon de contact valabil pentru compania de livrare.

  Înțelegem că securitatea este o prioritate pentru mulți cumpărători. Ottomil.com ofera trei metode de plată:
   
  Card de credit /debit
  Plata la livrare
  Transfer bancar

  Ne dorim să fiți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne trimiteți o reclamație prin e-mail la contact@arabellmil.com în termen de 14 zile de la livrare
  Odată ce s-a luat legătura cu Serviciul Clienți, procesul de rambursare a sumei va fi returnat pe cardul de credit/debit utilizat la cumpărare sau în contul bancar dacă comanda a fost plătită în alt mod.

   
  Vă rugăm să folosiți un număr de telefon de contact valabil pentru compania de transport. În cazul în care pachetul nu poate fi livrat din cauza faptului că adresa nu a fost introdusă corect,  costurile de transport nu vor fi rambursate.
   
  Costurile de expediere NU sunt rambursabile decât dacă produsul este defect.

  Produsele sunt garantate de Producător, www.arabellmil.com nu oferă o garanție specială sau suplimentară. Vindem doar produse care respectă reglementările UE și care au garanție.  Vă sfătuim să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și întreținere a produsului. De regulă, produsele au doi ani de garanție.