I. PRECIZĂRI INTRODUCTIVE

Prezentul document (împreună cu toate documentele menționate în acesta) stabilește termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui site web, www.arabellmil.com, (în continuare „arabell.com”/„Site-ul”/ „Site-ul web”), dar și condițiile privind solicitarea unei oferte de servicii prin intermediul acestui Site web (denumiți în continuare „Termeni”).
Vă rugăm să citiți Termenii si Politica noastră privind modulele cookie și Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza Site-ul web și de solicita oferte de servicii prin intermediul acestuia. Termenii sunt accesibili tuturor utilizatorilor Site-ului, în orice moment, prin intermediul link-ului „Termeni și condiții” aflat pe pagina web.
Accesând site-ul www.arabellmil.com, dumneavoastră ca utilizator sunteți de acord cu Condițiile de utilizare prevăzute de site și de legislația în vigoare.
În cazul în care nu sunteți de acord cu Condițiile de utilizare sunteți rugați să părăsiți site-ul. Dumneavoastră ca utilizator sunteți în cunoștință de cauză și sunteți de acord ca operatorul/administratorul site-ului poate oricând modifica sau îmbunătăți interfața site-ului și a serviciilor enumerate, fără a fi nevoie de o înștiințare scrisă în prealabil.

Accesarea linkurilor postate de site-urile partenere sau utilizarea serviciilor acestora nu cad în nici un fel sub jurisdicția firmei Arabellmil SRL, societatea noastră nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele daune generate de acestea.
Dacă aveți orice întrebare referitoare la Termeni sau la Politicile de protecție a datelor, ne puteți contacta în orice moment utilizând formularul de contact.
Aveți responsabilitatea de a citi în întregime Termenii întrucât aceste prevederi vor fi aplicabile în momentul utilizării acestui Site și în momentul solicitării unei oferte de servicii.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile asupra Site-ului, inclusiv asupra continutului acestuia, grafica si elementele textuale, planul general si alte componente sunt rezervate si sunt proprietatea exclusiva a Societatii, cu exceptia cazului in care nu se prevede altfel. Utilizarea continutului Site-ului nu determina dobandirea de catre utilizatori a unor drepturi asupra tuturor sau a unora dintre bazele de date care sustin Site-ul. Utilizatorul este autorizat sa faca uz de aceste informatii in limitele premise de legislatia in vigoare, in special de prevederile Legii nr. 8/1996 cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe si ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Reproducerea, modificarea, transmiterea, copierea, distribuirea si republicarea intregului sau a unei parti a acestui Site in scopuri comerciale fara acordul prealabil scris al Societatii sunt strict interzise, sub rezerva unor circumstante exceptionale prevazute de legislatia in vigoare.

II. DATELE FIRMEI
Arabellmil.com este o platformă online (site web) de vânzare produse de utilaje, scule, haine de lucru, accesorii si alte produse suplimentare.

SC Arabellmil SRL, cu sediul social situat în localitatea Satu Mare, Drumul Muscatelor 48, Județul Satu Mare, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J30/1203/2022, avand Cod Unic de Identificare RO 47050595, telefon 0774 690 296, e-mail: contact [at] arabellmil [dot] com.

III. Comenzi și modalități de preț

Clienti au posibilitatea de a-și executa toate comenzile de pe pagina de internet: www.arabellmil.com

Fiecare utilizator al Arabellmil.com declară cu capacitate maximă utilizarea cardurilor de credit și că au fonduri suficiente pentru a acoperi toate costurile care rezultă din achiziționarea de produse prin intermediul arabellmil.com.

Fiecare utilizator înțelege înțelesul metodei “plata prin ramburs” și este de acord să plătească plata comenzii sale atunci când îl preia. În caz contrar, Arabellmil.com își rezervă dreptul de a percepe toate costurile generate de expediere și returnare, în plus față de cele generate de restituire.

Prin apăsarea butonului “confirmare” în timpul procesului de cumpărare, cumparatorul declară că acceptă integral și fără rezerve totalitatea acestor condiții generale de vânzare.

Datele înregistrate de Arabellmil.com constituie dovada tranzacțiilor efectuate între Arabellmil.com și clienții săi.

Prețurile produselor noastre nu includ costurile de transport.

În cazul în care pe site apar preturi ca urmare a unor greșeli de editare evidente, cum ar fi prețuri derizorii, comenzile vor fi anulate iar cumparatorul va fi informat în maxim 24H.

IV. Disponibilitate

Arabellmil.com va depune toate eforturile pentru a-și satisface clienții în ceea ce privește cererea pentru produse. În cazul în care produsul nu este disponibil după efectuarea comenzii, cumparatorul va fi informat prin e-mail cu privire la anularea acestuia. Ca urmare a acestei cereri, timpul de returnare a fondurilor în contul bancar al clientului va depinde de tipul cardului bancar și de condițiile fiecărei bănci. Acești termeni sunt specificați din nou în clauza “Livrare”.

V. Plată

Regulamentul de achiziție se face prin card bancar, transferenta bancara sau cashback. Cardurile bancare acceptate sunt: ​​Visa și MasterCard, Maestro etc. În cazul în care POS-ul (Terminal Point of Sale) raportează negarea cardului, comanda va fi anulată automat, informând clientul despre o astfel de anulare on-line.

În cazul restituirii sau anulării comenzii, Procesarea plăților de catre banca poate dura până la 30 de zile până la intrarea în vigoare a sumei din cardul dvs. bancar.

VI. Securitate

Pentru securitatea dvs., sistemul de plată este prin gateway-ul de plată securizat și criptat al unei companii de procesare a plăților autorizate “PlatiOnline” Datele bancare introduse sunt criptate și transmise în siguranță către serverele băncii și sunt verificate ulterior cu banca emitentă pentru a preveni posibile frauda și abuzul. Această procedură de introducere a datelor este garantată de tehnologia de criptare Secure Sockets Layer (SSL) de 128 biți, unul dintre cele mai avansate și eficiente sisteme de protecție disponibile în prezent, datorită cărora nici o terță parte nu va avea acces la informațiile introduse de client. Doar compania de procesare a plăților are acces la datele bancare legate de aceste mijloace de plată.

V. Livrare

Timpul estimat de livrare in Romania este de 5/10 zile lucratoare pentru livrare standard. Pentru livrare expres timpul de livrare va fi specificat in timpul procesului de cumparare si va fi in functie de societatea de transport aleasa. Costurile de transport vor fi pe cheltuiala cumpărătorului, exceptand campanii promotionale punctuale. Timpul de livrare și de preparare a coletului vor fi luate în considerare de la confirmarea plății. Cumpărătorul nu are dreptul la nici o compensație pentru eventualele întârzieri în livrare. Arabellmil.com va cere clienților săi să aleagă locul de livrare, specificând adresa exactă în care doresc livrarea produsului, unde îl va primi într-o perioadă care va depinde de disponibilitatea produsului, precum și de agentia de transport. Arabellmil.com va informa clientul cu privire la ieșirea comenzii din depozitul de distribuție, prin trimiterea unui e-mail, furnizând de asemenea clientului un număr de urmărire. În cazul în care colectarea mărfurilor este responsabilitatea Cumpărătorului și cumpărătorul nu îl colectează după ce le-a pus la dispoziție, Arabellmil.com are dreptul de a stoca mărfurile sau, după ce a solicitat Cumpărătorului, să continue livrarea. În cazul livrărilor succesive, în cazul în care cumpărătorul continuă să nu preia mărfurile, Arabellmil.com va fi capabil să rezolve angajamentul de vânzare-cumpărare, anulând astfel acea parte din comanda în așteptare. Fiecare livrare este considerată a fi efectuată de la furnizarea produsului către client de către transportator, materializată de sistemul de control utilizat de transportator. Depinde de destinatar să verifice comanda la momentul livrării și apoi să facă toate observatiile și revendicările justificate, chiar să aibă posibilitatea de a respinge pachetul dacă acesta a fost deschis sau dacă are semne clare de deteriorare. Reclamațiile ar trebui să fie direcționate către Arabellmil.com prin e-mail la adresa pe care o veți găsi pe site-ul Arabellmil.com

VI. Returnari

Numai reclamațiile primite prin e-mail la contact@arabellmil.com sunt admise. Termenul limită de revendicare va fi de 14 zile de la livrarea produsului de către compania de curierat către client. Nu se aplică nici unui produs care a fost desigilat după livrare, cu excepția cazului în care a fost detectată defecțiunea tehnică înainte de utilizare. Odată ce a fost contactat serviciul pentru clienți, va fi stabilit procesul de rambursare a sumelor contribuite de cumpărător. O astfel de returnare va fi efectuată la alegerea clientului într-unul din următoarele moduri: În același mediu ca și plata, prin schimbarea pentru alte articole. Rambursarea către client ca urmare a acestei restituiri se va face în termenul maxim de 30 de zile de la retragere. Rambursarea produselor va avea ca rezultat o rambursare egală cu prețul de cumpărare al produsului returnat. NU se returneaza costul transportului de la Arabellmil.com la client. Rambursarea nu include costurile de returnare ale produselor returnate de la client la Arabell.com. Oricine vă returna produsul va primi un e-mail prin care vă informează cu privire la suma rambursării.

VII. Răspunderea, litigiile și legea aplicabilă

Puteti contacta serviciul de relații cu clienții arabellmil.com, prin e-mail contact@arabellmil.com. Arabellmil.com nu poate fi trasă la răspundere pentru încălcarea contractului încheiat în caz de forță majoră, întrerupere sau grevă totală sau parțială, în special servicii poștale și mijloace de transport și / sau comunicații, inundații sau incendii. În caz de litigiu, cumparatorul va adresa prioritate Arabellmil.com pentru o înțelegere amiabilă. Aceste Condiții Generale sunt reglementate de legea română. Părțile sunt de acord reciproc că toate litigiile, indiferent de natura lor, legate de vânzarea, respectarea, executarea și interpretarea prezente, intră în competența exclusivă a instanțelor de la sediul social al Arabellmil.com. Arabellmil.com își rezervă dreptul de a modifica condițiile generale de vânzare fără notificare prealabilă, fiind capabil să modifice, să suprime sau să adauge atât conținutul, cât și serviciile care sunt redate prin același mod ca și modul în care acestea apar sau se află pe serverele lor. Aceste modificări trebuie acceptate de către Utilizator de fiecare dată când efectuează o achiziție prin intermediul paginii Arabellmil.com.

VIII. Răspunderea proprietarului site-ului
www.arabellmil.com nu garantează absența de viruși sau alte elemente în conținut, astfel încât nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele care ar putea duce la echipamente sau sisteme de utilizator de către un posibil computer virus care ar fi putut fi contractat prin navigarea utilizatorului pe site-ul web.

În mod similar, proprietarul site-ului web www.arabellmil.com nu controlează sau nu garantează accesul continuu, vizualizarea, descărcarea sau utilizarea corectă a articolelor și informațiilor conținute pe site-ul său web, care pot fi prevenite, împiedicate sau întrerupte de factori sau circumstanțe dincolo de controlul lor și nu răspunde în cazul în care întreruperile, întârzierile sau defecțiunile serviciului sunt cauzate de cauze care depășesc controlul www.arabellmil.com sau se datorează neglijenței sau acțiunii voite ale utilizatorului.


IX. Condiții de utilizare a site-ului web
Prin utilizarea site-ului www.arabellmil.com, se înțelege că utilizatorul a citit, înțeles și acceptat în întregime și fără rezerve această notificare legală, termenii de utilizare, politica de confidențialitate și alte avertismente sau instrucțiuni conținute în acest site, utilizatorii site-ului vor face o bună utilizare a acesteia conform legii, moralei și ordinii publice.

X. Datele dumneavoastră și vizitele dumneavoastră pe acest site web
Informațiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizați vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de protecție a datelor. Prin utilizarea acestui Site web și/sau solicitarea unei oferte de servicii prin intermediul arabellmil.com, vă exprimați în mod expres și neechivoc consimțământul privind prelucrarea acestor informații și date și declarați că toate informațiile și datele pe care ni le-ați furnizat sunt veridice și exacte și că ați obținut acordul prealabil scris al titularului informațiilor și/sau datelor, în eventualitatea în care informațiile și datele pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului nu vă aparțin.

XI. DEFINIRE TERMENI
a. Arabellmil.com – magazin online de vanzari haine de lucru, utilaje, scule si echipamente de lucru pentru constructii, prelucrarea lemnului, service auto sau gradinarit si alte produse similare puse la dispoziție de firma Arabellmil SRL.
b. Utilizator site – orice persoană fizică ce are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care prin accesarea site-ului web și-a dat acordul cu privire la Termeni.
c. Vanzator produse – Firma Arabellmil SRL.
d. Client/Cumparator – poate fi orice persoană fizică ce are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care doreste sa achizitioneze produse.
e. Beneficiar – poate fi orice persoană fizică ce are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care acceptă produsele cumparate

f. Solicitare Ofertă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Client și Vanzator de servicii prin care Clientul transmite, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Servicii de pe Site. Aceasta nu constituie, prin ea însăși, oferta de a contracta.
g. Ofertă – serviciile propuse de către Prestator în termenii și condițiile solicitate și negociate între părți ca urmare a solicitării venite din partea Clientului. Oferta nu presupune și încheierea contractului de vanzare/cumparare produse în lipsa unei acceptări exprese a acesteia de câtre Client.