PLATA & LIVRAREA PRODUSELOR

Comenzile inregistrate in sistemul nostru in zilele lucratoare, inainte de ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi, daca produsul se afla pe stoc, sau nu necesita personalizare. Comenzile inregistrate dupa ora 12:00 sunt expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Timpul de livrare este de 1-4 zile lucratoare. Acesta poate varia in functie de volumul de comenzi inregistrate si de timpii de livrare ai firmelor de curierat partenere.

MODALITATI PLATA

Metodele de plata disponibile sunt:

• Plata securizata online, prin Plati Online.

• Plata ramburs la livrare, numerar sau cu cardul bancar, prin Sameday curier.

• Transferenta Bancara Conturile bancare ale societatii sunt deschise la BRD.

Transferenta Bancara Conturile bancare ale societatii sunt deschise la BRD

Cont IBAN RON:  RO12 BRDE 310SV 78111593100

Cont IBAN EURO: RO21 BRDE 310SV 78171553100

Daca alegi aceasta metoda de plata te rugam sa specifici Nr. de comanda la detaliile transferentei.

Plata Online Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele ¨arabellmil¨.

Costuri si metode de transport:

Produsele sunt livrate prin Sameday Courier 1-3 zile iar taxa de transport este 24 de lei pe intreg teritoriul Romaniei.

Disponibila si livrarea in EasyBox Sameday.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile de peste 900 de lei, pe intreg teritoriul Romaniei.