Fierastrau cu banda pentru lemn ZI-BAS205

845,00 lei

Fierastrau cu banda pentru lemn ZIPPER ZI-BAS205, o masina versatila si fiabila, care poate fi folosita pentru o varietate de sarcini de taiere a lemnului. Este usor de utilizat si intretinut, iar pretul sau accesibil il face o alegere excelenta pentru micile ateliere de tamplarie.

EAN: 9120039233529 SKU: ZI-BAS205 Categorii: ,

Fierastrau cu banda pentru lemn ZI-BAS205

Fierastraul cu banda pentru lemn ZIPPER ZI-BAS205 este o masina de baza, sigura si fiabila, cu un motor de 250 W. Este ideal pentru o varietate de sarcini de taiere a lemnului, cum ar fi: taierea drepta a scandurii, placilor si a altor materiale lemnoase, taierea oblica a scandurii si a placilor, sau taierea curbata a scandurii si a placilor.

Principale caracteristici si date tehnice:

  • Motor de 250 W
  • Banda de taiere de 1400 mm
  • Latimea benzii de taiere: 3,5-12 mm
  • Viteza benzii de taiere: 950 m/min
  • Inaltime maxima de taiere la 90°: 80 mm
  • Inaltime maxima de taiere la 45°: 45 mm
  • Masa de taiere inclinabila pana la 45°
  • Ghidaj pentru banda de taiere reglabil pe inaltime
  • Priza pentru aspiratorul de praf

Fierastrau cu banda pentru lemn ZI-BAS205, Utilizare si utilitate:

Fierastraul cu banda este un instrument esential pentru orice atelier de tamplarie. Este utilizat pentru taierea unei varietati de materiale lemnoase, inclusiv scandura, placi, lemn masiv si furnir.

Fierastraul cu banda ZIPPER ZI-BAS205 este o alegere excelenta pentru o varietate de sarcini de taiere a lemnului. Motorul sau puternic de 250 W ofera o taiere precisa si eficienta, iar banda de taiere de 1400 mm permite taierea pieselor de dimensiuni mari.

Ghidajul pentru banda de taiere reglabil pe inaltime ofera o taiere precisa, iar masa de taiere inclinabila pana la 45° permite taierea oblica. Priza pentru aspiratorul de praf permite mentinerea atelierului curat.

Fierastraul cu banda ZIPPER ZI-BAS205 este o masina versatila si fiabila, care poate fi folosita de pasionatii de lucru manual de toate nivelurile de experienta.

Beneficii suplimentare:

In plus fata de caracteristicile si datele tehnice enumerate mai sus, fierastraul cu banda ZIPPER ZI-BAS205 include, de asemenea, un push stick pentru a ajuta la mentinerea sigurantei utilizatorului in timpul taierii. De asemenea, este livrat cu o banda de taiere, astfel incat utilizatorul sa poata incepe sa lucreze imediat.

Concluzie:

Fierastraul cu banda ZIPPER ZI-BAS205 este o alegere excelenta pentru toși care cauta un fierastrau cu banda pentru lemn versatil si fiabil, la un pret accesibil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fierastrau cu banda pentru lemn ZI-BAS205”